Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

O Jude Law διακοπάρει στη Σίφνο!!!



Επειδή το Kous-Kousto έχει παντού "κρυφούς ρεπόρτερ" σας ενημερώνουμε για τις διακοπές του θεού-αν και Άγγλος-Jude Law στη Σίφνο.

Οι ρεπόρτερς του Kous-Kousto πρωτοαντίκρυσαν face-to-face τον πασίγνωστο ηθοποιό σε μπαράκι στο πείρφημο "στενό" στην Απολλωνία της Σίφνου.

Ο Jude ήταν ολίγον τι κομμάτια και χόρευε σαν παρτσακλό μόνος του στην πίστα τα αγαπημένα του cheesy τραγούδια (Robbie Williams, Madonna κλπ.)

Όταν κουραζότανε από το χορό καθόταν σε ένα από τα 2 prive τραπέζια που είχε κλείσει και έπινε σαμπάνια.

Συνοδέυόταν από 2 σωματοφύλακες (μέχρι και ο Ρέμος εθεάθη στο Guzel στη Μύκονο με φουσκωτούς, ο Jude δε θα είχε που διατρέχει και σοβαρό κίνδυνο να τον ξεπουπουλιάσουν οι γυναίκες;). Στο τραπέζι του επίσης κάθονταν και 2-3 Ελληνίδες μεγαλοκοπέλες, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι απλές fans που του ζήτησαν αυτόγραφο και μετά του κατσικώθηκαν.

Η ατρόμητη ρεπόρτερ του Kous-Kousto πλησίασε στην πίστα τον Jude για να εξασφαλίση αποκλειστικές φωτογραφίες για όλους εσάς, αλλά δυστυχώς ο Jude της έκανε νόημα ότι δεν ήθελε...Χαρακτηριστικό όμως είναι το γεγονός ότι λίγα λεπτά αργότερα τον πλησίασαν και 2 greek lovers ζητώντας του φωτό και ο Jude δέχτηκε μετά χαράς!!!Τελικά στην Αγγλία το γονίδιο του Gay Eurofan είναι έμφυτο και όχι επίκτητο!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Jude είναι ακόμα στο νησί και διακοπάρει the greek way.

Όσες/όσοι λοιπόν θέλετε να τον δείτε live σπεύσατε στην όμορφη Σίφνο.

Το Kous-Kousto θα είναι σίγουρα εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου