Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Ρεπορτάζ και απο την Ελούντα που κάνουν τα μπάνια τους οι 5 Σαουδάραβες πρίγκηπες.


Προορισμός για "γαλαζοαίματους" φαίνεται πως αποτελεί η Κρήτη.
Μάλιστα οι πρίγκιπες ψηφίζουν φανατικά την Ελούντα αφού προσφέρεται για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας αφίχθηκαν την Δευτέρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, με βασιλικό αεροσκάφος, από τη Δαμασκό, πέντε πρίγκιπες από τη Σαουδική Αραβία. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι έφτασαν στην Κρήτη, όπως είναι φυσικό, συνοδευόμενοι από 15 ακόμη άτομα, τα οποία αποτελούν υπηρετικό προσωπικό και σωματοφύλακες που θα φρουρούν κάθε τους βήμα.

Αμέσως μετά την άφιξη, μεταφέρθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα στο τουριστικό θέρετρο της Ελούντας, σε ξενοδοχείο στο οποίο έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό οι προετοιμασίες.

Οι "γαλαζοαίματοι" από τη Σαουδική Αραβία θα καταλύσουν σε υπερπολυτελείς σουίτες οι οποίες διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Εξάλλου αναμένεται να ζητήσουν οδηγούς που θα τους ξεναγήσουν στα πιο όμορφα σημεία, θα δειπνήσουν στα πιο ακριβά εστιατόρια - καθώς έχουν αδυναμία στα θαλασσινά - ενώ θα κινούνται με τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα. Αναμένεται δε να ξοδέψουν για τη διαμονή και τα δώρα που θα ψωνίσουν αστρονομικά ποσά.

Μετά από την Ελλάδα ακολουθεί η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία. Δεν είναι, πάντως, μόνο οι "γαλαζοαίματοι" που επέλεξαν την Κρήτη... Πολλοί ακόμη οικονομικά επιφανείς επιχειρηματίες, αστέρες από το χώρο του θεάματος και πάμπλουτοι Άραβες έχουν καταλύσει σε θέρετρα του νησιού.

Οι 100…βαλίτσες

Την παράσταση έκλεψε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο, ένας Άραβας κυβερνήτης ενός κρατιδίου, ο οποίος είχε εκατό συνολικά αποσκευές. Όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είδαν εκατό βαλίτσες στην είσοδο δεν το πίστευαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Άραβες επισκέπτονται την Κρήτη. Κάθε καλοκαίρι έρχονται για ν’ απολαύσουν την ελληνική άγρια ομορφιά που προσφέρει η Κρήτη και να ηρεμήσουν λίγο από τις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου