Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Όλοι Trendy !!! Λόγω UEFA


Βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης και γόνος πολιτικού τζακιού κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες με μελί ανταύγειες. Ο λόγος δεν είναι φυσικά ότι ήθελε να αλλάξει look ή να βάψει τα μαλλιά του( ακόμα δεν το χρειάζεται είναι νέος), αλλά ένα στοίχημα που έβαλε με φίλο του επιχειρηματία πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA. Η AEK δεν τα κατάφερε και έτσι έπρεπε να «πληρώσει» το τίμημα και να βάψει τα μαλλιά του. Πάντως εμείς του συστήνουμε να το κρατήσει το look. Του πάει πολύ… Επίσης του προτείνουμε να ανεβάσει φωτογραφίες με το καινούργιο χτένισμα στο profile που διατηρεί στο facebook. Να πάρει και μια δεύτερη γνώμη βρε αδερφέ.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Μπας και είναι αλήθεια αυτό που άκουσα..............


Διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν να παντρεύεται, η Ζέτα Μακρυπούλια, που ξεκαθάρισε πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να το κοινοποιήσει. Η δημοφιλής ηθοποιός, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία υποδύεται τη σύζυγό του, για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί από μερίδα του Τύπου, ενώ επίσης αρνήθηκε πως δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για πρωινή εκπομπή.

Το μετέωρο βήμα του Άνθιμου


Ο Άνθιμος Ανανιάδης παλεύει για το όνειρο στο Χόλιγουντ, με τη θητεία του στη "Μαρία την Άσχημη" ως (μόνη;) πολύτιμη φαρέτρα στο υποκριτικό του οπλοστάσιο. Ήδη με τη βοήθεια του μάνατζέρ του κατάφερε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας "Μούμια- Η αυτοκρατορία του Δράκου", πράγμα που, όπως ξέρουν οι γνώστες, είναι το αμέσως κατώτερο βήμα από τη συμμετοχή στην ίδια την ταινία. Έκανε, δε, και "τις κατάλληλες διασυνδέσεις για μια πιθανή συνεργασία με τη διάσημη ηθοποιό Μαρία Μπέλο", πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι τους σύστησαν: "από εδώ ο Άνθιμος, Μαρία άγκλι, γιου νόου, Αλέξης".

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

QUIZ ...


Ποίος δημοσιογράφος συνέτρωγε το βράδυ Τρίτης 26/8 σε χλιδάτο εστιατόριο του Ν. Ψυχικού με βουλευτή που δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να τον αποκαλέσει «ακροδεξιό» και «συντηρητικό», μέσα και από την εφημερίδα αλλά και την τηλεόραση και αντάλλαζαν φιλοφρονήσεις για τον «δομικό» τους λόγο;

Tips: Το όνομα του δημοσιογράφου κατά καιρούς έχει ακουστεί για ανάληψη πολιτικών καθηκόντων, ενώ ο βουλευτής αποτελεί έναν από τους καλύτερους «πελάτες» των τηλεοπτικών πάνελ.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Η σύζυγος υπουργού που λατρεύει να «ψωνίζει» μελαμψά τεκνά


Η ηρωίδα της ιστορίας είναι γνωστή σύζυγος υπουργού που αναπτύσσει και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι δουλειές την φέρνουν συχνά στην πλατεία Κολωνακίου μέχρι αργά το βράδυ και κάπου εκεί βρίσκει την ευκαιρία να κάνει και τα «ψώνια» της. Τρέφει μεγάλη αδυναμία στα «αλλοδαπά» προϊόντα, που έχουν τον τελευταίο καιρό μεγάλη πέραση και στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Οι Αιγύπτιοι και άλλοι μελαμψοί ωραίοι άνδρες αποτελούν το top στις προτιμήσεις της. Την άτακτη σύζυγο του υπουργού απασχολεί κυρίως η «διάρκεια» χρήσης … των προϊόντων και πάνω από όλα η εχεμύθεια.

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

H Bjork , τα Ξύδια και το Παλικάρι


Τρίτη 29 Ιουλίου: Η Bjork, και ενώ οι είχε γνωστοποιηθεί ότι η άφιξή της ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/7, φτάνει επιτέλους στην Ελλάδα λίγο πριν από τις 18.00. Μετά από την τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα το 2004 στην τελετή έναρξης ξαναπατά το πόδι της σε ελληνικό έδαφος.

Επόμενος σταθμός της το ξενοδοχείο Athens Lycabetus στο Κολωνάκι. Αφού φτάνει στο ξενοδοχείο, γύρω στις 18:00 ,παρέα με κάποιον συνεργάτη της, το προσωπικό την υποδέχεται και τη βοηθά να εγκατασταθεί στη σουίτα που έχει κρατηθεί για τη διαμονή της στην Αθήνα. Ύστερα από αίτημά της ο κλιματισμός στη σουίτα είναι κλειστός δύο ώρες πριν την άφιξη της για να μην…ξεραθεί ο ταλαντούχος λαιμός της. Τι κι αν έχει δηλώσει στo παρελθόν ότι δε θα τραγουδούσε ποτέ με ένα τζιν και ένα απλό t-shirt γιατί τα θεωρεί σύμβολα του καπιταλισμού, μία διεθνής καριέρα και κάποια εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σου αλλάζουν τα μυαλά.

Μετά την εγκατάστασή της το προσωπικό της προτείνει μια ξενάγηση στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της δέουσας φιλοξενίας για να δεχθεί τελικά την άρνηση της Ισλανδής ποπ σταρ η οποία καταλήγει στο δωμάτιο της εκνευρισμένη από την επιμονή των υπεύθυνων του ξενοδοχείου. Στην πολυτελέστατη σουίτα την περίμενε άφθονο αλκοόλ το οποίο κατανάλωσε χωρίς να το πολυσκεφτεί και σε εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες. Φυσικά δεν αρκέστηκε στις αλκοολούχες υπηρεσίες του δωματίου …

Βραδινή συντροφιά

Φτάνει το βράδυ και αντί να βολτάρει στη νυχτερινή Αθήνα επιλέγει να ξοδέψει τον χρόνο τη συντροφιά με το αλκοόλ αλλά και έναν εντυπωσιακό όμορφο συμπατριώτη μας που θα τη βοηθήσει να εγκλιματιστεί και να περάσει ευχάριστα τις ώρες της κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό στο grand μπαλκόνι του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ξημερώνει Πέμπτη, η μέρα της συναυλίας που όλοι οι φαν της εναγωνίως περίμεναν. Στις 10 το βράδυ ξεκινά η συναυλία στο ΟΑΚΑ και το κοινό, που ομολογουμένως δεν άγγιξε τα αναμενόμενα επίπεδα, ενθουσιασμένο ακούει και χειροκροτεί την εκκεντρική σταρ και το show της που περιλαμβάνει από κλασσικές επιτυχίες της σε ηλεκτρονικούς και folklore ήχους μέχρι παράξενα κοστούμια και οπτικά εφέ.

Μιάμιση ώρα μετά η συναυλία τελειώνει και η Bjork επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Για ακόμα μία βραδιά μένει στο ξενοδοχείο παρέα με μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, και τον Έλληνα που της κρατά συντροφιά.

Μέτα από ακόμα μία «μεθυστική» νύχτα φτάνει η μέρα του αποχωρισμού. Η σταρ φεύγει από το ξενοδοχείο για τους επόμενους συναυλιακούς σταθμούς της, πληρώνοντας 700 ευρώ για τη διαμονή της και της υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Ήρθε, είδε, τραγούδησε και απήλθε λοιπόν η εκκεντρική Bjork. Οι παραξενιές της, η πολυσυζητημένη και ιδιαίτερη παρουσία της επάνω και κάτω από τη σκηνή, η συμπεριφορά της συνθέτουν την ιδιαίτερη εικόνα που έχει φτιάξει με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια τόσο με τα καλά της όσο και με τις αντιφάσεις της. Μια εικόνα που άλλοι ζηλεύουν, άλλοι αποστρέφονται και που τελικά αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως οι καλλιτέχνες είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι!

Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Τρελός έρωτας υπουργού με νεαρή, όμορφη και ανερχόμενη δημοσιογράφο


Ο υπουργός, του οποίου το όνομα βρίσκεται αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα, φημίζεται για την διακριτικότητά του, για τις κατακτήσεις, που ωστόσο συνήθως αφήνει ανεκμετάλλευτες και για τις προσεκτικές επιλογές του στις γυναίκες. Τον τελευταίο καιρό, όμως, ζει τον παράφορο έρωτά του με νεαρή, γνωστή και πανέμορφη δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού. Μάλιστα λέγεται ότι ο υπουργός είναι σφοδρά ερωτευμένος, ενώ η νεαρή δημοσιογράφος προσπαθεί να μην γίνει γνωστή η σχέση της με τον πολιτικό, φοβούμενη ότι κακοπροαίρετοι συνάδελφοί της θα αμφισβητήσουν … την αξία της για την εξέλιξη που από εδώ και πέρα θα έχει. Το ειδύλλιο προέκυψε στα μέσα Ιουλίου σε gala που είχε διοργανωθεί στο Λαγονήσι και στο οποίο ο υπουργός και η δημοσιογράφος ήρθαν πιο κοντά.

Ο υπουργός, αλλά και η όμορφη σύντροφός του, προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν τον έρωτά τους και να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από εμάς δεν ξέφυγαν πάντως.