Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

2η Athens Erotica - The Adult Entertainment Show


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ερωτική βιομηχανία, ανοίγει τις πύλες της και αναδεικνύει τις καινοτομίες της στο ερωτικό παιχνίδι με την «2η Athens Erotica-The Adult Entertainment Show» που θα πραγματοποιηθεί 14-17 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν: τα τελευταίας εσοδείας ερωτικά παιχνίδια κα gadgets για τη ιεροτελεστία του σεξ, αξεσουάρ & βοηθήματα, αισθησιακά dvd, ξενοδοχεία, ρούχα και εσώρουχα που…σκανδαλίζουν, παιχνιδιάρικα κρεβάτια και στρώματα, ερωτικά tattoos, strip show clubs και σκαμπρόζικα περιοδικά.
Αλλά όλοι περιμένουν ανυπόμονα τα shows που πέρσι ξεσήκωσαν την Αθήνα, με τις επαγγελματίες strippers που θα παρασύρουν και πάλι τους επισκέπτες και θα εξάψουν τη φαντασία, ενώ καυτές διεθνείς πορνοστάρ θα φωτογραφίζονται με το Κοινό.

Η είσοδος στην Έκθεση επιτρέπεται μόνο στους άνω των 18 ετών και οι ώρες λειτουργίας της είναι για μεν την Πέμπτη και Παρασκευή 14 & 15 Μαΐου από 17.00-01.00, για δε το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου από 12.00-02.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου