Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

"Έχω ένα μυστικό": Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα πλησιάζει!!!



Εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι ο Alpha ετοιμάζει σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Πολλά τα ονόματα που διεκδίκησαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο (βλέπε Καλομοίρα, Λίνα Σακκά κλπ.) αλλά την Αλίκη θα ενσαρκώσει τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στους ρόλους των αντρών της ζωής της Αλίκης θα δούμε τους: Αλέξανδρο Μπουρδούμη (ως Δημήτρη Παπαμιχαήλ), Γιώργο Χρανιώτη (ως Βλάση Μπονάτσο) και Γιάννη Τσιμιτσέλη (ως Κώστα Σπυρόπουλο).

Πληροφορίες λένε ότι η επιλογή των πρωταγωνιστών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιλέγει για το ρόλο του Παπαμιχαήλ επειδή "όταν θυμώνει το βλέμμα του θυμίζει τον αείμνηστο ηθοποιό" (!) ενώ η επιλογή της Παπουτσάκη (η οποία δε θυμίζει φυσιογνωμικά την Αλίκη ούτε στο ελάχιστο) προφανώς στηρίχτηκε στην ταραχώδη ερωτική της ζωή (βλέπε Καραφώτης) που βαδίζει στα χνάρια της αείμνηστης Αλίκης.Για τη μόνη διανομή που είμαστε απόλυτα σύμφωνοι είναι του Γιώργου Χρανιώτη ο οποίος το καλοκαίρι στην παραλία της Μεσακτής στην Ικαρία θύμιζε πολύ τον Βλάσση...

H επίσημη πρεμιέρα του σίριαλ θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου (22:00-23:00) και ελπίζουμε οι προβλέψεις μας ότι το "Έχω ένα μυστικό" θα είναι η κωμωδία της χρονιάς να βγουν αληθινές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου