Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Εθνικό Σπόρ..




ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ προσοχής η οξεία ψυχο-παθολογική στρέβλωση της Ελληνικής κοινωνίας, όπου χιλιάδες Έλληνες μεσοαστοί επιδίδονται στο πανάρχαιο εθνικό σπορ του δράματος και της κλάψας..

Εκαντοντάδες κόσμος (που δεν έχει τιποτε πιό σημαντικό στη ζωή του να κάνει..;) προσήλθε για να αφήσει λουλουδάκια, μαργαρίτες, ραβασάκια, ζωγραφιές, ποιηματάκια, και θα σ' αγαπώ και θα σε θυμάμαι για πάντα, μήπως και... παρηγορηθεί ο νεκρός ! (και η αγνή ψυχούλα του..)

Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί είχαν ποτέ σκεφτεί τον ηθοποιό ενώ ζούσε, Η ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 1 ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.. ΖΩΝΤΑΝΟ!

Υπενθυμίζουμε απλώς για την αποκατάσταση της λογικής.. ότι ΑΝ όλοι αυτοί είχαν αφιερώσει το μισό χρόνο για να δώσουν ένα λουλούδι σε μια ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ στο γηροκομείο.. ο κόσμος μας ίσως να ήταν καλύτερος..!

Ας αφεθούμε όμως στο εθνικό αυτό δράμα... στη παράνοια των τηλεοπτικών καναλιών και της μάζας.. ας πιαστούμε χέρι χέρι να κλάψουμε για το μεγάλο εθνικό χαμό, ενώ ΖΩΝΤΑΝΟΙ συνάνθρωποι μας, δίπλα μας, χρειάζονται τη βοήθειά μας και τους προσπερνάμε ασυγκίνητοι..!

..και ας συμμετάσχουμε στο ψυχοπαθολογικό διαγωνισμό "όχι, ΕΓΩ στενοχωρήθηκα περισσότερο..!!" .. "Τον είχα.. δει μια φορά, νύχτα, χωρίς φεγγάρι στα 100 μέτρα με γυρισμένη τη πλάτη και κάπνιζε.. αλλά σας λέω ένιωσα πολύ κοντά του !!!"

Άλλο ένα αξεπέραστο εθνικό δράμα! Θα σε θυμόμαστε για πάντα.. χμμμμ.. για τις επόμενες 2 εβδομάδες τουλάχιστον !! ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου