Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Ο Διοικητής του Αγίου Όρους και η Ουκρανή !


Εγώ παραδέχομαι τον 53χρονο Κώστα...που πήρε την Αννούλα του "με δόξες και τιμές" της βασίλισσας Αικατερίνης της Μεγάλης!
Είχε έρθει φοιτήτρια να γνωρίσει στην Ελλάδα την φιλοσοφία με μια υποτροφία των 250 ευρώ! Το "ευ ζην" όμως ως γνωστόν προηγείται....
Έχει σημασία ότι η πεθερά του - την βλέπετε πάνω στη φωτογραφία μαζί του - είναι μικρότερη από αυτόν τουλάχιστον δέκα χρόνια; Και εξίσου χυμώδης και ωραία με την κόρη της, "Οι γυναίκες στην Ουκρανία...αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους παραδίνονται ολοκληρωτικά και ανταποδίδουν την αγάπη απλόχερα" ομολογεί ο Κώστας Λούλης....(για την επιλογή του). Έτσι πήγε στο Κίεβο για τον γάμο....για βασιλικό γάμο(αφού στέφθηκε με...βασιλικά στέμματα - που μάλιστα τα αγόρασε - για να συμβολίσουν την "αρχή μιας νέας βασιλείας")! Ανεπανάληπτη χλιδή που έκανε τους Ουκρανούς να....ανατριχιάσουν ενθυμούμενοι ότι κάτι τέτοιο για να θυμηθούν θα έπρεπε να φτάσουν στα χρόνια των...Τσάρων! Σωμών ορχιδέες και μικρά άγρια τριαντάφυλλα! Και νυφικό στα χρώματα του...χιονιού με κοσμήματα πιστά αντίγραφα της Μεγάλης Αικατερίνης.
Μετά βάλανε τα...τσαρούχια και χορεύανε μέχρι το πρωί!
Μετά από 27 χρόνια γάμου και 2 παιδιά ο Κ.Λούλης επέλεξε την 20χρονη βασίλισσα του. Στην "πρώην" και στην κόρη του χάρισε την ακίνητη περιουσία του. Και έδωσε στο γιό του το 51% των μετοχών του στους "κυλινδρόμυλους" Βόλου (225 χρόνια ιστορία έχουν οι "μύλοι").
Και η ζωή συνεχίζεται;
Σχόλιο μας: Ας μην έχουν παράπονο οι ελληνίδες γιατί οι (έλληνες) άνδρες - όσοι απέμειναν δηλαδή, εάν εξαιρέσουμε τις αδελφές κλπ - προτιμούν τις Ουκρανές, τις Ρωσίδες, τις Τσέχες κλπ - Θα μπορούσα κι εγώ να συνεισφέρω στον προβληματισμό τους, αλλά...(τζιζ)...δεν κάνει.....Ας ρωτήσουν τον Διοικητή του...Αγίου Όρους........
Άντε παιδιά και καλούς απογόνους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου